nl en de
KNITS ONLYKNITS ONLYKNITS ONLYKNITS ONLYKNITS ONLYKNITS ONLYKNITS ONLYKNITS ONLY

Wil je een commerciële private label damescollectie in trendy tricotitems? En hierbij snel schakelen en op korte termijn geleverd krijgen, in de juiste kwaliteit? Dan ben je bij Knits Only aan het goede adres!


Contact
FULLY FASHIONFULLY FASHIONFULLY FASHIONFULLY FASHIONFULLY FASHIONFULLY FASHIONFULLY FASHIONFULLY FASHION

Van mooie grove breisels tot fijne ajours, jacquards en grafische prints. Van een enkel stuk tot een hele collectie. Fully Fashion ontwikkelt en produceert al sinds 1998 modische truien, vesten, jurkjes en sjaals van hoge kwaliteit, voor grotere en kleinere retailers.


Contact
DUPON COORDINATESDUPON COORDINATESDUPON COORDINATESDUPON COORDINATESDUPON COORDINATESDUPON COORDINATESDUPON COORDINATESDUPON COORDINATES

Al meer dan 25 jaar de ruggengraat van DPDB. De succesvolle geweven (private label) damesmodecollecties worden in nauwe samenwerking met onze klanten gecreëerd. Voor een grote diversiteit aan retailbedrijven maken we blazers, broeken, blouses, tunieken, jurkjes, imitatieleren jasjes en shawls. Uitgevoerd in mooie kwaliteit stoffen, met bijzondere aandacht voor de detaillering en afwerking. Allemaal met net dat beetje extra waarmee wij ons onderscheiden.


Contact
© DPDB 2016 | DISCLAIMER

Vacatures en Stages


Mensen met passie en ambitie bieden we graag een plek om zich te ontwikkelen in het vak waar we ons hart aan hebben verpand.

Op dit moment zoeken we:


Alle
vacatures